Dikkat!
Coğrafya Hocam Web Sitesi Açılmıştır. Sizleri de bu muhteşem Coğrafya sitesine bekliyoruz. Online sorular, konu anlatımları, MEB ders kitabı etkinlikler ve çoktan seçmeli soruların cevapları ve daha neler neler...

Coğrafya Hocam
Siteye gitmek için bağlantıya tıklayınız

2012-2013 ZİRVE ÜNİVERSİTESİ FORMASYON DUYURUSU



PEDAGOJİK FORMASYON DUYURUSU (19.09.2012)
ZIRVE ÜNIVERSITESI REKTÖRLÜGÜNDEN,
Yüksek Ögretim Kurulu 13/09/2012 tarih ve B.30.0.ÖEB-104.01.07-4049 sayili karar geregi üniversitemizde mezun ögrencilere yönelik Pedagojik Formasyon Sertifika Programi açilmis olup 200 ögrenci alinacaktir.
BASVURU SARTLARI:
Basvuran adayin bransi Milli Egitim Bakanliginin ihtiyaç duydugu atamaya esas olan alanlar olan "Rehber Ögretmen, Okul Öncesi, Ingilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, imam Hatip Lisesi Meslek Dersleri, Teknoloji ve Tasarim, Türk Dili ve Edebiyati, Zihin Engelliler Sinif Ögretmenligi, Görsel Sanatlar/Resim, Müzik, Matematik ya da Talim Terbiye Kurulu Baskanliginin 80 sayili kararinda yer alan tüm alanlarda kaynak olarak gösterilen programlardan mezun olmalari gerekmektedir. Bu alanlara göre basvuran adaylarin toplam basvuru içerisindeki yüzdelik oranina göre alanlarin kontenjani belirlenecektir.
Basvuran adaylardan en az not ortalamasi sarti aranmaz.
BASVURU TARIHLERI:
24/09/2012 günü baslayacak olup– 28/09/2012 mesai saati bitimi 17:00’da bitecektir.
 BASVURU ISLEMLERI:
Basvuru internet üzerinde http://basvuru.zirve.edu.tr/formasyon.aspx adresinden yapilacaktir.
Basvuru sirasinda basvuru formu doldurulduktan sonra nüfus cüzdani, transkript (son 6 ay içinde alinmis olmali), mezun oldugu üniversitenin 4’lük sistem dönüsüm tablosu (eger transkriptte sadece 100’lük not sistemi varsa) ve diploma fotokopileri taranip sisteme yüklenmelidir. Yüklenip yüklenmedigi sitemden kontrol edilmelidir. Basvuru formundaki bilgiler ile kayit sirasinda orijinalleri istenen belgelerdeki bilgilerin tutmamasi durumunda aday kayit hakkini kaybeder.
Ilgili web sayfasinda basvuru formunun sonunda 75 TL basvuru ücreti kredi kartiyla on-line olarak yatirilacaktir. Basvuru ücreti yatirmayan adaylarin kayitlari kabul edilmeyecektir. Basvuru ücreti adaylara daha sonra iade edilmeyecektir.
BASVURULARIN DEGERLENDIRILMESI:
Basvurularin degerlendirilmesinde adaylarin 4’lük sistemdeki transkript notlari esas alinacaktir. Transkriptte 4’lük not sistemi bulunmamasi durumunda üniversitemizce herhangi bir dönüsüm islemi yapilmayacak olup adayin mezun oldugu üniversitenin dönüsüm tablosu kullanilacaktir. Transkriptinde sadece 100’lük not istemi bulunan aday basvuru sirasinda mezun oldugu üniversitenin 4’lük sistem dönüsüm tablosunu siteme yüklemedikleri durumda basvuru hakkini kaybederler.
Basvuran adaylarin branslara göre belirlenen kontenjanlara yerlestirilmesinde 4 lük notlara göre büyükten küçüge dogru sirala yapilip liste yayinlanacaktir.
Ayni nota sahip adaylarin yerlestirilmesinde basvuru tarih ve saat önceligi dikkate alinacaktir.
BASVURULARIN ILAN EDILMESI:
1/10/2012 tarihinde kayit hakki kazanan asil listenin ilani,
8/10/2012 tarihinde kayit hakki kazanan 1.yedek listenin ilani
11/10/2012 tarihinde kayit hakki kazanan 2.yedek liste ilani
KAYIT TARIHLERI:
4-5/10/2012 asil liste kayitlari
10/10/2012 1.yedek liste kayitlari
12/10/2012 2.yedek liste kayitlari
KAYIT VE ÖDEME ISLEMLERI
Kayit sirasinda nüfus cüzdani asli ve fotokopisi, üniversiteden alinmis resmi transkrip (son alti ay içinde alinmis), mezun oldugu üniversitenin 4’lük sistem onayli dönüsüm tablosu (eger transkriptte sadece 100’lük not sistemi varsa)  ve noter onayli diploma sureti belgeleri adayin bizzat bulunmasi gerekmektedir. Eksik belge ile kayit yapilmayacaktir.
Kayit ücreti pesin 7000 TL + KDV dir. Bankasya, world, bonus ve axes kredi kartlarina pesin fiyatina 10 taksit yapilabilmektedir. Kesin kayit islemi yapildiktan sonra her ne sebeple olursa olsun kayit sildiren ögrencilerden ödedikleri ücretten ilk taksit miktari kesilerek kalan tutar iade edilir.
DERSLERIN BASLAMASI:
Dersler Pazartesi veya Cumartesi gruplari olmak üzere tek günde olacaktir. Adaylar basvuru sirasinda istedigi grubu seçebileceklerdir.
Dersler Gaziantep sehir merkezinde ZÜSEM (Zirve Üniversitesi Sürekli Egitim Merkezi) de yapilacaktir.
14/10/2012 tarihinde ders programi web sayfamizda ilan edilecek ve 15/10/2012 tarihinde dersler baslayacaktir.
Basvuru ekranina http://basvuru.zirve.edu.tr/formasyon.aspx adresinden ulasilabilir. Formasyon ile ilgili sorulariniz için lütfen formasyon@zirve.edu.tr adresine e-posta atiniz.


0 yorum :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret, aşağılama vs gibi olumsuz davranışlardan sorumlu değiliz. Yapılan yorumlar yorumu yapan kişiyi/kişileri bağlar. Bilginize...

PEDAGOJİK FORMASYON